onsdag 1. oktober 2014

Butterfly kisses at night.......

Når man blir født inn i denne verden er det som å trekke ett lodd! Man velger ikke sine foreldre man får dem utdelt! Som spebarn og barn er man helt og holdent avhengige av dem! Baksiden av denne lotterirekken er at noen desverre trekker taperloddet og havner hos foreldre som aldri skulle hatt barn og strengt tatt vært kastrert eller sterilisert fra fødselen av!
Men en ett lotteri har alltid en vinner i andre enden! Det er med hånden på hjertet jeg kan si at jeg trakk vinnerloddet den dagen jeg begyndte å spire! Jovisst har jeg til tider ønsket både mamma og pappa dit pepperen gror til tider! Det kalles puberteten det! Men de to har til sammen på tross av utfordringer fått meg til å føle meg elsket hver eneste dag av livet mitt! Det har aldri manglet på støtte, forståelse, kjærlighet, gode og mindre gode råd, erfaringsutveksling til glede og fortvilelse, hjelp i alle bauer og kanter og en omsorg som er så inderlig at når jeg faller vet jeg at fire hender strekkes mot meg for å løfte meg opp!
Jeg blir minnet på dette hver eneste dag og ikke ett sekund tar jeg det som en selvfølge! Den siste tiden har vært ubeskrivelig tøff! Over en 14 dagers periode har jeg blitt singel, mistet min elskede Morfar, hatt min siste arbeidsdag på jobben gjennom 7,5 år og er strengt tatt forundret selv over at jeg står på to ben idag! Men det er her denne kjærligheten mine foreldre har øst over meg med ulik respons fra min side siden den dagen jeg ble født!
Min kjære Pappa sendte meg en mail for to dager siden med tittelen Butterfly Kisses! Vedlagt var sangen Butterfly Kisses med noen få ord! De ordene gjorde at jeg ikke klarte åpne mailen med en gang for jeg visste at hvis jeg gjorde det før jeg var sterk nok til å ta imot budskapet så var jeg redd jeg ville knekke og ikke klare å reise meg på lenge! For ordene og budskapet var så overrøst av kjærlighet fra pappa til meg! Han er stolt av meg! Så her satt jeg da i formiddagstimene og samlet meg nok styrke til å åpne mailen! Jeg leser ordene fra pappa og kjenner at hånden skjelver litt når jeg trykker play på filen med sangen Butterfly Kisses! Etter 2 sekunder ut i sangen sitter jeg med hodet i hendene på gulvet og lar tårene renne i strie strømmer mens ordene i sangen som er ett budskap fra pappa treffer rett i hjertet! Han elsker meg betingelsesløst og for alltid! Akkurat da skulle jeg ønske jeg var liten og kunne krype opp i fanget hans og fysisk kjenne tryggheten han utstråler!
Tårene kom ikke av sorg, fortvilelse eller redsel! De rant av visshet, trygghet, kjærlighet, lettelse og den gode følelsen av å være elsket betingelsesløst av
sin far selv i en alder av 38 år! Det er ikke alle forunt å ha ett slikt åpent, allsidig, kjærlig og gjensidig forhold med foreldre! Jeg tar det ikke for gitt ett sekund og jeg vet at hver gang pappa er i mine tanker vil Butterfly Kisses gå i bakgrunnen som en slags kjenningsmelodi!

Jeg elsker deg av hele mitt hjerte pappa! Takk for at du elsker meg like masse tilbake!


1 kommentar: